C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick



Oldu, makalede nekais kabil. Bunu eleştiri olarak akseptans ediyorum. Fonksiyonel programlamada struct kullanılmasının nedenini de bilmiyor, başarım ve gayrı konular üzerine da herhangi bir fikir barındırmıdeğerlendirme. Siz biliyorsanız lütfen aydınlatır mısınız?

Object sınıfı, rastgele bir nesnenin omurga özelliklerini ve davranışlarını tanımlamak midein kullanılır. Bu sayede, herhangi bir sınıf oluşturulduğunda, Object dershaneının mideindeki ana özelliklere ve davranışlara otomatik olarak erişim esenlanır.

C# programlama dili, geliştiricilere çeşitli araçlar katkısızlar ve kullanıcıların etkileşimde bulunabileceği grafik arayüzleri oluşturmalarına olanak teşhisr. Bu hatda, C# programlama dilinde TextBox kullanmaı ve özelliklerini keşfedeceğiz.

Bu nedenlerle, C# vüruttiricileri tableLayoutPanel'i kullanarak kullanıcı dostu, esnek ve performanslı kullanıcı arabirimleri oluşturabilir ve icraatının kullanıcı deneyimini iyileştirebilirler.

Bu alanda veya başka bir alanda, benim ve özge yardımcı insanoğluın paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm şeşna girmeniz fehvaına gelmemektedir.

Object klası, herhangi bir nesnenin temel özelliklerini ve davranışlarını tanımlamak bağırsakin kullanılır. Bu sayede, herhangi bir dershane oluşturulduğunda, Object dershaneının içindeki gerçek özelliklere ve davranışlara otomatik olarak muvasala esenlanır.

Listbox1 nesnesine eklediğimiz satır, MyShape klasında virtual olarak tanımlanan ve MyCircle sınıfında override edilen metottur.

C# nesne odaklı bir programlama dilidir. Nesne odaklı programlamanın dört temel ilkesi şunlardır:

Sadece okunabilen bir property’dir. Rastgele bir data takım edilmez. Genelde bu property’lere constructor metodlarında paha ataması binalır.

Sınıflardaki vakaların yönetilmesi için event anahtar kelimesinin eklenmesi faydalı olacaktır.

ile aldığınız done string tipte elde edilmektedir ve 2. satırda objeye atarken dikkat ederseniz eğer o string veriyi direkt olarak boxing yapmaktasın.

Kullanıcı bir butona tıkladığında, belli bir hadise tetiklenir ve bu olaya merbut fiillemler gerçekleştirilebilir.

İsteğe ilişkilı minimumBalance bir parametre yürekermiş ikinci bir oluşturucu ilaveten başlayalım. Bu yeni oluşturucu, var olan oluşturucu tarafından yapılan bütün eylemleri gerçekleştirir.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini bütün bu sınıflara uygulayarak, bütün sınıfların aynı metotlara sahip olmasını sağlamlıyoruz. Başka bir deyişle sınflara C# Object Kullanımı kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *